Brødtekst

Gennem de seneste 13 år har Femern Belt Development været en af de centrale organisationer i arbejdet med realiseringen af Femern-projektet. Vi har et stort netværk i Danmark og Tyskland, og derfor kan vi formidle den viden, som skaber grundlaget for vækst i lokale virksomheder. 

Vi har en aktiv og målrettet informationsindsats, der giver virksomheder indsigt i forretningsmulighederne i relation til den faste Femern Bælt forbindelse samt udviklingen i den dansk-tyske Femern Bælt Region.

Vi udsender månedsvis nyhedsbrevet ”Femern Belt Update”, som du kan abonnere på ved at tilmelde dig her    

Nyhedsbrevet udkommer på dansk, engelsk og tysk.

Her på vores hjemmeside finder du en række relevante informationer om de serviceydelser og projekter, som Femern Belt Development stiller til rådighed for lokale og internationale virksomheder.

Vi har et tæt samarbejde med pressen og arrangerer flere gange om året presseture for danske og udenlandske journalister. Presseturene gennemføres i tæt samarbejde med Femern A/S, konsortierne og øvrige samarbejdspartnere. 

Kontakt Communication advisor Finn Sørensen - finn@femern.info - hvis du har konkrete nyheder, du ønsker omtalt i vores nyhedsbreve, eller har spørgsmål til de nyheder, vi formidler.

FBD´s informationsaktiviteter omfatter bl.a.:

Yderligere information:

finn-sørensen-femern-belt-development

Communication advisor Finn Sørensen, phone +45 40462213, E-mail: finn@femern.info

Finn er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har gennem en årrække arbejdet som journalist, redaktionssekretær og redaktør i dagspressen med speciale i erhvervsjournalistik.

Som CEO i et kommunikations- og webbureau har han beskæftiget sig med udvikling af webportal- og kommunikationsløsninger til erhvervslivet, og siden 2007 har han arbejdet som freelance journalist og kommunikationsrådgiver.