Brødtekst

Hos Femern Belt Development kan du som virksomhed få rådgivning om, hvordan du kan blive leverandør til Femern Bælt projektet.

Vi yder rådgivning indenfor forretningsmuligheder, virksomhedssamarbejder, netværksdannelse i konsortier, arbejdsmarked og etablering af din virksomhed i lokalområdet på Sydlolland.

Femern projektet er enormt – og komplekst. Vi har i Femern Belt Development arbejdet med projektet igennem mere end 10 år og har derfor opbygget en masse relationer på kryds og tværs i projektet. Derfor har vi mulighed for at hjælpe din virksomhed med råd og vejledning om, hvordan du bedst muligt kommer i kontakt med de store konsortier – eller hvordan du kommer i kontakt med danske og udenlandske underleverandører.

Hvis vi ikke selv har den specialviden der skal til, kan vi hjælpe dig med at få kontakt til de øvrige erhvervsfremmeaktører i Region Sjælland, som kan rådgive dig bedst og hurtigst: Business Lolland-Falster, Erhvervshus Sjælland, Copenhagen Capacity, DTU-Innovation og mange flere.

På portalen Femern Belt Marketplace kan du registrere dig i en database for leverandører til Femern-projektet. Her er mulighed for at finde samarbejdspartnere blandt virksomheder, der har et stort engagement i Femern-projektet.

KEY BUSINESS RELATIONS:

Vores kernekompetence er at vise dig den korteste vej til den information du behøver- eller til den person du gerne vil tale med.

Yderligere information:

stig-rømer-winther-femern-belt-development

Managing Director Stig Rømer Winther, e-mail: stig@femern.info, tlf. +45 2819 82289

Stig har mere end 35 års erfaring på ledelsesniveau inden for forretningsudvikling, interessevaretagelse og rådgivning. Han har bred erfaring inden for internationalt samarbejde og har været bestyrelsesmedlem inden for turistindustrien, krydstogtsindustrien, luftfarten, og fødevareindustrien. 

Stig har arbejdet med Femern Belt-projektet siden marts 2008 og har gennem de seneste 16 år opbygget et stort netværk blandt centrale interessenter i Danmark og Slesvig-Holsten.