CERTEX Danmark A/S med hovedsæde i Vojens har indgået aftale med Give Steel A/S om levering og installering af kraner til de produktionshaller, som skal producere betonelementer til Femern Bælt-tunnelen.

”Projektet er den største enkeltordre i CERTEX Danmark ́s historie,” siger direktør Majbritt Petersen, CERTEX Danmark A/S.

CERTEX tilbyder professionel rådgivning samt service og salg af standard eller skræddersyede løsninger indenfor kraner og løftegrej.

Fra forespørgsel til ordre
”Et projekt af denne størrelse kommer ikke bare af sig selv,” udtaler Kran- og Servicechef Søren Tranholm. ”Der er mange drøftelser omkring de tekniske detaljer samt forventninger til kranerne, som skal aftales, før et tilbud kan udfærdiges. Vi har været i god dialog med projektgruppen hos Give Steel A/S samt FLC under hele forløbet og CERTEX ser frem til samarbejdet.”

CERTEX leverer kraner fra spanske GH Cranes til projektet. Kranerne installeres og idriftsættes af egne montører, som står klar på sitet. CERTEX har samarbejdet med GH Cranes i en årrække og har leveret over 100 kraner til forskellige brancher i Danmark.