Blue Water har været med fra start på Femern-projektet med lokale lagerløsninger og port services, og nu er indgået en aftale med Fehmarn Belt Contractors (FBC) om flere aktiviteter, oplyser Blue Water i en pressemeddelelse.
”Vi er meget stolte over, at FBC har valgt Blue Water, og vi er sikre på, at vores lokale forankring og erfaring med store internationale projekter vil bidrage positivt til Femern Bælt-projektet”, siger Klaus Odby, Port Agency Manager hos Blue Water.

Port agency services
I forbindelse med projektet har Blue Water åbnet kontor i Rødby for at tilbyde alle former for port agency services med afsæt i lokal forankring og kendskab. Blue Water dækker alle havne på Lolland og Falster med erfarent personale.

Fleksibel service
”Vores aftale med FBC indebærer klarering af skibe, crew change services, dokumentation og rapportering til myndigheder. Til rederier med skibe på projektet tilbyder vi naturligvis også husbandry services, som er en fleksibel service, der kan tilbydes i havn såvel som offshore. På den måde sparer skibet og personale både tid og omkostninger”, siger Pernille Marcussen, Assistent Manager, Port Agency, Blue Water Rødby.