Brødtekst

Femern Belt Development vil give danske virksomheder det bedste udgangspunkt for at være en del af Femern Bælt projektet.

Derfor udvikler vi løbende en række initiativer og projekter med det formål at fremme forretnings- og beskæftigelsesmuligheder for lokale og regionale virksomheder i relation til Femern Bælt-projektet.

Vi har et tæt samarbejde med Erhvervshus Sjælland, Business Lolland-Falster, erhvervsråd, erhvervsskoler- og erhvervsakademier, jobcentre m.v.

Se vores samarbejdspartnere her  

Aktuelle projekter:

  • Femern-forbindelsen som vækstdriver. Projektet er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og kan optage 40 virksomheder fra både bygge- og anlægsbranchen samt servicebranchen. Formålet er at udnytte Femern Bælt-projektets kæmpemæssige potentiale for vækst og øget international konkurrenceevne i små- og mellemstore danske virksomheder. 
  • Femern Change Zealand. Formålet med projektet er at udvikle konkurrencedygtige virksomheder inden for bygge/anlæg, service og industri, der kan indgå som underleverandører i selve anlæggelsen af Femernforbindelsen samt at medvirke til udvikling af det øvrige erhvervsliv langs Femern korridoren fra Rødbyhavn til Greve. 
  • Fehmarn Link Business Conference

Yderligere information

jesper-rønn-kristiansen-femern-belt-development

Business advisor and project manager Jesper Rønn Kristiansen, phone +45 3089 2156. E-mail: jesperk@femern.info

Jesper har en lang erfaring med projektledelse, projektudvikling og ledelse i både offentlige og private virksomheder.

Cand.silv., Mini MBA/diplomleder, PRINCE2 Foundation & Practitioner, Proceskonsulent, Certificeret Businesscoach