Brødtekst

Femern Belt Development yder rådgivning til konsortier, virksomheder, kommuner og organisationer indenfor en lang række områder. Gennem vores store netværk er vi i stand til at hjælpe dig med at finde frem til den samarbejdspartner eller myndighed, som kan løse de udfordringer, du har.

I Danmark gælder det bl.a. henvisning og kontaktskabelse i forhold til kommuner, erhvervsudviklingscentre, jobcentre og andre arbejdsmarkedsinstitutioner m.v.

I Tyskland har vi et omfattende netværk i kommuner og andre offentlige myndigheder, erhvervsudviklingsorganisationer samt i virksomheder i Slesvig-Holstein.

Hvis din virksomhed søger muligheder for overnatning, eller har brug for at få en oversigt over overnatningsmuligheder på Sydlolland, kan du finde oplysninger på Femern Belt Housing & Facilities  

Yderligere information om danske og tyske forhold:

Special advisor Patrick Jarosczinsky
phone +45 2498 0787. E-mail: patrick@femern.info

patrick-jarosczinsky-femern-belt-development

Patrick udvikler grænseoverskridende projekter, events og initiativer i relation til Femern-projektet for samtlige stakeholdere i regionen. Med et omfattende netværk i Tyskland og Danmark arbejder Patrick for at opbygge de bedste forudsætninger for en succesfuld fremtid med Europas største kombinerede sænketunnel.