Brødtekst

Femern Belt Development gennemfører løbende en række konferencer og informationsmøder målrettet danske og udenlandske virksomheder. Målet er at skabe en platform, hvor virksomheder kan mødes med hinanden og skabe samarbejdsrelationer, samtidig med at de får updates på, hvad status er på anlægsarbejderne lige nu.

Alle de events, vi gennemfører, vil blive omtalt i vores nyhedsbreve (tilmeld dig til vores nyhedsbrev her).  

Vores events er åbne for alle.

Femern Belt Development arrangerer også grænseoverskridende events for at styrke samarbejdet mellem danske og tyske virksomheder I Femern Bælt Regionen ud fra den holdning, at Key Information og Key Relations fører til øgede forretningsmuligheder. 

Her er en liste over de events, som vi planlægger at gennemføre i 2021:

·       Fehmarn Link Business Conference (FLBC)

·       BeltCup Business Conference

·       Fehmarnbelt Days

·       B2B networking events

Yderligere information:

camilla-nordstrøm-femern-belt-development

Communication and Social Media Consultant Camilla Nordstrøm, phone +45 2972 3024 E-mail: camilla@femern.info

Camilla har en sundhedsvidenskabelig baggrund som nu suppleres med en Master i Professionel Kommunikation. Camillas baggrund har givet hende stærke kompetencer inden for struktur og koordinering og stor praktisk erfaring inden for kommunikation. Kompetencer som nu udnyttes til event-koordinering og –afvikling samt kommunikation og branding. Camilla arbejder bl.a. med følgende opgaver:

Drift og support af bl.a. Femern Belt Marketplace, Femern Belt Housing & Facilities. Planlægning og afholdelse af erhvervsrettede events. Kommunikation intern/ekstern inkl. SoMe. Projektassistance. 

Hilary-karlson-femern-belt-development

Administrator and Event Coordinator Hilary Karlson, phone +45 2127 7464. E-mail: hilary@femern.info

Hilary har flere end 35 års erfaring med administration, koordination og projektledelse indenfor international forretning samt service og har indgående viden om grænseoverskridende og tværsektionelt samarbejde.

Hilary arbejder bl.a. med disse opgaver:

  • Projektledelse og administration
  • Event- og konferenceplanlægning