Brødtekst

Femern Belt Development gennemfører løbende en række konferencer og informationsmøder målrettet danske og udenlandske virksomheder. Målet er at skabe en platform, hvor virksomheder kan mødes og skabe samarbejdsrelationer, samtidig med at opdateres på anlægsarbejderne på Femern-forbindelsen.

Alle de events, vi gennemfører, omtales i vores nyhedsbrev Femern Belt Update (på dansk, engelsk og tysk). Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her   

Vores events er åbne for alle.

Femern Belt Development arrangerer også grænseoverskridende events for at styrke samarbejdet mellem danske og tyske virksomheder I Femern Bælt Regionen ud fra den holdning, at Key Information og Key Relations fører til øgede forretningsmuligheder. 

Her er en liste over de events, vi planlægger at gennemføre i 2024:

·       Femern Fridays

Yderligere information:

camilla-nordstrøm-femern-belt-development

Deputy Manager, Relations & Communication Manager Camilla Nordstrøm, phone +45 2972 3024 E-mail: camilla@femern.info

Camilla har en sundhedsvidenskabelig baggrund som nu suppleres med en Master i Professionel Kommunikation. Camillas baggrund har givet hende stærke kompetencer inden for struktur og koordinering og stor praktisk erfaring inden for kommunikation. Kompetencer som nu udnyttes til event-koordinering og –afvikling samt kommunikation og branding. Camilla arbejder bl.a. med følgende opgaver:

Drift og support af bl.a. Femern Belt Marketplace, Femern Belt Housing & Facilities. Planlægning og afholdelse af erhvervsrettede events. Kommunikation intern/ekstern inkl. SoMe. Projektassistance. 

Hilary-karlson-femern-belt-development

Administrator and Event Coordinator Hilary Karlson, phone +45 2127 7464. E-mail: hilary@femern.info

Hilary har flere end 35 års erfaring med administration, koordination og projektledelse indenfor international forretning samt service og har indgående viden om grænseoverskridende og tværsektionelt samarbejde.

Hilary arbejder bl.a. med disse opgaver:

  • Projektledelse og administration
  • Event- og konferenceplanlægning